1.    Preventie 

Uw pedicure ziet uw voeten zoals u ze zelf niet kan bekijken. En dan heb ik het nog niet eens over de kennis en ervaring maar ook over het praktisch kunnen zien van bepaalde dingen. 
 Denk hierbij aan b.v. een beginnende schimmelinfectie aan de huid of nagels. 
Sommige teentjes zitten dicht op elkaar en er zijn maar heel weinig mensen die daar tussen van dichtbij bekijken hoe het met de huid gesteld is.. 
In de winter zitten onze voeten verstopt in sokken, dichte schoenen, nylon panty’s.. Hebben we ook niet altijd de beste schoenen aan met de juiste pasvorm  en of materiaal wat kan ademen en ventileren.
 De druk van veel schoenen zorgt voor overtollig eelt en likdoorns en nagels die onder druk deels loslaten en daarom ook veel gevoeliger zijn voor schimmel infecties. 
 Op tijd ingrijpen voorkomt heel veel leed. 
 
 Als het mooie weer er weer aankomt dan willen veel mensen ineens iets aan de problemen gaan doen.. realiseer je  echter dat teen nagels maar langzaam groeien en bij voorbeeld bij een schimmel infectie de nagels moeten uitgroeien. Dit kan wel 8 maanden duren.. 
 

Begin daarom nu! En profiteer er komende zomer van!  

2.   Een verzorgd een aangenaam gevoel

Het is bewezen dat mensen die meer aandacht aan hun verzorging besteden, zich prettiger en zelfverzekerder voelen. Ook een pedicure, waarvan het resultaat in de winter minder zichtbaar is omdat je dichte schoenen draagt, zal je toch een gevoel van welbehagen geven. Het geeft een heerlijk ontspannen gevoel om een pedicurebehandeling te ondergaan! 
 Zeker als je vaak last hebt van de winterblues kunnen dit soort momenten je helpen om je beter te voelen. Bovendien voorkomt het ongemakkelijke situaties als je toch onverwachts een keer je blote voeten moet tonen. Je kinderen willen in de winter met je naar het zwembad, je wordt uitgenodigd voor een dagje sauna of je gaat naar een wellness centrum, …

3.    Koude voeten? Ga naar de pedicure

Ben je een echte koukleum en krijg je je voeten maar niet warm in de winter? Dan is het helemaal een aanrader om in de winter naar de pedicure te gaan. Aan het einde van een verzorgende voetbehandeling kan je pedicure je een uitgebreide voetmassage geven, waardoor de bloedcirculatie in je voeten wordt geoptimaliseerd. Je voeten worden daardoor sneller warm. 
Dat is pas echt een weldadig wellness moment. Ook kan uw pedicure u adviseren wat betreft een goed product ter behandeling van koude / winter- voeten en handen.  

4.    Kapotte panty’s en sokken? Schuren je hielen aan je lakens? 

Tijdens de winterkou dragen we panty’s en sokken. Lekker warme maar ook handige kledingstukken om je onverzorgde voeten in weg te stoppen. Maar wat als je om de haverkap kapotte panty’s en sokken hebt? Onverzorgde nagels met haakjes en scheurtjes, een ruwe huid, harde eeltplekken, het zijn allemaal tekenen van onverzorgde voeten. 
Kortom, dit is nog een van de redenen om in de winter naar de pedicure te gaan. 
Daarmee ben je al snel van deze frustratie af!

5.    Korte metten met hardnekkige voetklachten in de winter en geniet er van in de zomer

De wintermaanden zijn ideaal om hardnekkige en ontsierende voetproblemen effectief aan te pakken. 
Heb je misschien last van een schimmelnagel die verkleurd en verdikt is? Daar heb je maanden voor nodig om weer een gezonde nagel voor in de plaats te laten groeien. 
In de zomer, wanneer je veel op open schoenen loopt, verberg je deze liever onder wat nagellak. Het wordt dan lastiger om het probleem aan te pakken. 
 In de winter kan je pedicure je helpen met de juiste behandeling en kun je in alle rust het probleem aanpakken. 
Tegen de tijd dat je open schoenen weer uit de kast kunnen, is de nieuwe nagel naar alle waarschijnlijkheid gezond terug gegroeid. 
Dat gaat uiteraard ook op voor andere lastige nagelproblemen, zoals ingegroeide nagels en ingescheurde nagels.

 


 Neemt u eens een kijkje bij Behandelingen.  

Bel of  app  naar: 06-11303018 

Ook kunt u zelf een geschikt tijdstip kiezen en een afspraak inplannen 

via de button boven aan de pagina :
zelf  een afspraak maken.
Bent u een nieuwe klant? 
Vult u dan alstublieft uw telefoonnummer en emailadres in.