Funghiclear 50 ml met Medical Device

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Nagel/voet Antischimmel spray

Productinformatie

Voetschimmel (ook bekend als kalknagel of zwemmerseczeem) komt heel veel voor, 1 op de 4 van Nederlanders heeft er last van*. Daarom is door Nederlandse onderzoekers zeven jaar geleden FunghiClear™ ontwikkeld, de natuurlijke oplossing voor schimmel(kalk)nagels en andere voetschimmels. 

Op basis van opgedane praktijkervaring en diverse studies bevelen pedicures en professionele voetverzorgers hun klanten het gebruik van FunghiClear™ aan bij de bestrijding en voorkoming van voetschimmel.

Recente klinische data toont aan dat bij >85% van de gebruikers er een significante verbetering aantoonbaar is.**


NATUURLIJK
FunghiClear™ bestaat uitsluitend uit 100% actieve natuurlijke ingrediënten.

FunghiClear™ is samengesteld op basis van Manuka-olie uit Nieuw Zeeland, en drie andere natuurlijk actieve ingrediënten. De olie van de Manukastruik staat (al eeuwen bij de lokale Maori’s) bekend om de sterke schimmelwerende werking.

Naast Manuka-olie zit er in FunghiClear™ basilicum-olie. Deze heeft als unieke eigenschap dat het helpt om de Manuka-olie door de nagelplaat heen te transporteren naar de plaats waar de schimmel zich echt bevindt. De pepermuntolie zorgt voor een verkoelend en anti kriebeleffect. Tot slot geeft de lavendelolie het product een aangename geur.

MANUKA | BASILICUM | PEPERMUNT | LAVENDEL


SLIM ONTWORPEN

FunghiClear zit in een uniek en gepatenteerd ‘op-de-kop’ sprayflesje. Waarom is dat zo bijzonder? Ten eerste kan je deze spray gemakkelijk toepassen op zowel de huid van je voet, de nagels van je tenen als ook de binnenkant van je schoenen. 

Ten tweede werkt het pompje van de spray ook ‘op-de-kop’. Dat is handig als je niet makkelijk bij je voeten kan en je dus ook niet iemand anders hoeft te vragen om te helpen. 

Tot slot zorgt de prettige geur van FunghiClear ervoor dat je er altijd mee voor de dag kan komen. Dat zorgt er weer voor dat de kuur makkelijk vol te houden is, wat de kans op een goed resultaat vergroot.


droog de voeten | 2x per dag sprayen | 2x per week in de schoenen sprayen

volhouden tot de hele schimmelnagels is uitgegroeid | alleen op de voet- & teennagels | buiten bereik van kinderen houden

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

50 ml  
voldoende om 6 weken 2 x per dag te behandelen

Productdetails

Created with Sketch.

Gedemineraliseerd water, Glycerine, Zinkpyrithione, Polysorbaat, Manuka-olie, Pepermunt-olie, Basillicum-olie, Lavendel-olie en Vitamine E

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Bewaaradvies: Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.
Waarschuwing: niet in de ogen, op slijmvliezen of genitaliën sprayen.
Alleen voor uitwendig gebruik.