HFL Roselan Balm

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Herstelt de tweede huidlaag.
Voor verzorging van de extreem droge of harde huid 

Productinformatie

Waarom HFL Roselan Balm? 
Roselan Balm is een intensief product tegen kloven, droge huid, schilfers en andere droge huidaandoeningen. Voor in- en uitwendige huidverzorging doordat het de tweede huidlaag herstelt. De tweede huidlaag komt namelijk aan het licht als de opperhuid wisselt. Als deze tweede huidlaag beschadigd of fragiel is, gaat het eelt of schilfers aanmaken om zich te beschermen. Daarom is het belangrijk om de tweede huidlaag te verzorgen en in balans te brengen. Als dat gebeurt zal dit proces zich steeds gaan verminderen waardoor de huid de kans krijgt om zich compleet te herstellen.
Mag ook op opengebarsten huid gebruikt worden. Roselan Balm ondersteunt namelijk het herstellend vermogen van de huid. Bij huidaandoeningen is het sterk aangeraden om tevens de pH neutrale HFL Bodygel te gebruiken om het lichaam mee te wassen.
De Roselan Balm bevat hydrofobe ingrediënten die zorgen voor een mooie beschermlaag. Deze beschermlaag voorkomt dat de huid veel vocht verliest en daardoor heel droog wordt. Daarnaast werkt de Roselan balm als exfoliant die ervoor zorgt dat schilfers loslaten en roodheid vermindert. Het product is met opzet in een zalf vorm ontwikkeld. Dit zorgt er namelijk voor dat de huid elastischer en soepeler wordt en zo sneller herstelt. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

60 ml

Productdetails

Created with Sketch.

Bij extreem droge huid of eelt met kloven is de combinatie van HFL Dermoleen Cream samen met de Roselan Balm een groot succes.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Behandeling 
•  Gebruik tweemaal daags. 
•  Bij ernstige harde huid problemen kunt u dit product perfect combineren met de HFL Dermoleen Cream 
•  Gebruik niet teveel! De zalf wordt dan mooi opgenomen door de huid.